E Twinning

eTwinning Projelerimiz

Fen Bilgisi  Öğretmenimiz Sevgi ARISOY'un rehberliğinde, aralarında Antalya, Aydın, İstanbul, Bursa, Erzurum, Diyarbakır ve Van'dan ortak okullarımızın bulunduğu "Geçmişe Bak Geleceğe Kat" eTwinnning projemiz başlamıştır.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Nazan AKGÜN'ün rehberliğinde, aralarında Ankara, Bursa, Denizli ve Manisa'dan  ortak okullarımızın bulunduğu "Değerlerimiz ile Güçlüyüz" eTwinning projemiz başlamıştır.

Ara

Matematik Öğretmenimiz Abide TOSUN KARLI'nın rehberliğinde, aralarında Bahçelievler, Ereğli, Karaköprü, Bakırköy, Söke ve Alanya'dan ortak okullarımızın bulunduğu "Öğretirken Öğreniyorum  Seni Matematik" eTwinnning projemiz başlamıştır.

Kas

Okulumuz, aralarında Samsun, İzmir, Afyonkarahisar ve Azerbaycan'dan ortak okulların bulunduğu Bana Bir Masal Kodla (Code Me A Story) adlı projeye katılım sağlamıştır.

Kas

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı  (Europen Schoolnet)  tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketi)  almaya hak kazanmıştır.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Semra KÖYLÜ'nün kuruculuğunu yaptığı Shh! We are speaking English isimli projeleri onaylanmış ve aralarında Polonya'nın da olduğu on okul  ile  proje çalışmaları başlamıştır.

Projemiz okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri ile yürütülecektir.

Eyl

Okulumuz E Twinning Kulübü öğretmenleri, aralarında Romanya, Ukrayna, Ürdün ve Polonya'nın olduğu uluslararası Winter Traditions adlı projeye katılım sağlamışlardır.  Projemiz E Twinning Kulübü öğrencilerinin katılımıyla yürütülecektir.